Край

Мой край, твая душа са мною
У чужыншчыне сярод людзей,
Калі спаткаюся з вайною
I мушу праўду гарадзiць.

Мой край пакутны, я ўлюблены,
У жыцце твае, што губiць кошт,
Аддаў б за праўду мiльены,
Каб убачыць сiлы ўласнай рост


Рецензии