Чорт а другой сустрэчы
Духмяны, трохі ўласцівы.
Сказаў, што ісціна ў віне,
Што едзе ў Тэль-Авівы.
Сказаў, што буду доўга жыць,
Бо пакутую.
І дзевак ціснуць і лашчыць
Але кахаць адную.
І раптам скончыў гаварыць
І скокнуў у пекла: чэрці
Там пачалі смалу варыць
І грэшнікамі серці…
Свидетельство о публикации №118101408659