Танцы

Мы з табою дзеля моды
Робім танцы-карагоды.
Нашы велiчныя годы
Дораць  велькiя выгоды.

Я танцую, як пятрушка,
Казлытаю каля вушка.
Ты танцуеш, быццам рак,
Вусамі паводзiш так.

Я румяная кабета,
Я танцую як ракета,
У маiх пальцах цыгарэта,
У мяне iншая мэта,
Есць такая рыба кета,
Мая песенька не спета,
Я тваiм жыццем сагрэта…

Ручкамi і ножкамі,
Вочкамі і рожкамі…


Рецензии