Законная

ПРЕДСТАВЬТЕ
ВМЕСТО
 ПЕРСОНИФИКАЦИИ ПРОБЛЕМ,
ВЫ ВИДИТЕ
 ОДНИ И ТЕЖЕ ЛИЦА.,
ЕСЛИ НЕ ВООБЩЕ.,
ОДИН ЕДИНСТВЕННЫЙ
               ХАМЕЛЕОН


ПРЕДСТАВИЛИ????

НУ ВОТ ВАМ
И... ТИРАНИЯ Т Е З И С А,
ВОТ ВАМ
И.... СВОБОДА  А Н Т И Т Е З И С А,
ВОТ ВАМ, НАКОНЕЦ,
И.....САМ С И Н Т Е З МЕЖДУ НИМИ...
                З А К О Н..!


Рецензии