wasted time...

Сначала — стараешься Просто — Забыть, а Потом — Просто перестаешь — Помнить...

......................... keep me dancing
......................... keep me as still as can be
......................... & I try to keep the balance right
......................... & I try but it feels like wasted time

© Olga Karpilova «wasted time...»


Рецензии