Псевдопатр отизм poetry challenge

У нього багато назв та імен.
Всі знають таких сред знайомих.
Диванний вояка фальшивих знамен.
Він пише, говорить до скону.

Такі лише вміють накази давать,
В гарячій макітрі лише ідіот.
Не вмілий у праці, не вміє й стрілять.
Це квола людина - псевдопатріот.

Він любить свого довгого язика.
Червоні, зелені, блакитні - байдуже.
Такі непостійні, як швидка ріка.
А протестувати він любить ще дужче.

Хто "псевдо" - боїться усіх ділових.
Не робить нічого по справі, бунтує.
А як ти спитаєш про те, що зробив.
Помнеться, відступить назад, пожартує.

Існує на світі, аби так і знав,
Що власний станок ти маєш любити.
Як користь для себе й країни створив.
Тоді й на руках тебе будуть носити.

Пройди повз несправжніх, як танкова рота.
Один, але справжній дорожче простих.
У кожній краплині крові і поту.
Побач сльози тих, хто багато не встиг... 23.02.2018


Рецензии