Сьогоднi 13 число

Сьогодні 13 число

Хто тисне
На мізки, на совість, на все тілесне
Хто крюком наглості підійма за шкірки
Чи через грубість, змішану з підлістю,
На всіх позиціях зводить курки

Твої позиції
Ціляться на тебе
Для всіх цих стрілків – ти лиш силует
Самі ж – породження вистрілів і підставляння лузи
Все, що складніше, добріше самих ненавидять

То що ж, людино, не бідкайся
На все у всіх не стане зла
Користайся даним, не залеж від вигоди слабеньких меж
Те, що сьогодні – це твоя висота
Ти – Особа – Вільна!

2018-10-13


Рецензии