А там тама... ты роз... давали
А наша жізнь всё іньТереснеj:
Мы занімаемсь трупояденьем.
А шо ля нам та шаурма фш.
Ты, друг, валі, коль жур...наляг!
І вот наляг мы на тамат.
А там сплашная бегатня ж.
І как же быть, коль ты ять...вяг.
Шо, матом крыты Машк?
Ага! Тамарк,– ты кажыш нам?
Так мы іх, ох, ужэ ж ядал.
А нафіга в Ташкенті бань,
Колы ты но якыjсь башМак...
Ну, і так дальш мы б рыфмуВал,
Да тут Валюшка пудыjшла:
Э, ты, казёл! Чево, дурноj?
На сфатьбы главныj хто – блатноj ш.
Да!.. дэнь проходэ сам собо.
А ты ныемшыj шэ нычог.
Бо всё мыскы вчорашны мыj.
Бо дэ хазяjка в Ёга, гох.
І вот вся жытк така цікава!
Учора пыв оно бы ш каву.
Гых, а тыпэркы 3сок з дві
Я зажував оно собі.
Харі-ха-хі! Бо хто горіхыj
Шэ с тону ззів. Ну, так, потыхон.
Ну, Белкін некто з, Зотык міj.
Ах, да заткнісь! – крычет уж мні.
...тыпэр аншлаг: пошлы сюды.
Ты бачыш що? А, пырогы?
Так это Ветров Петь прыслаль.
Ха! Да, х, за Вальку дідку Васьц.
Свидетельство о публикации №118101209592