Олегу Виннику на День народження

Ми всі Вам хочем побажати
Здоров'я й радості багато,
І хай здійсниться Ваша мрія,
І стане мирною Вкраїна.

Хай дні у спокої минають,
Вночі Вам зорі ясно сяють,
Хай Бог дарує Вам натхнення,
В душі - гармонію, смирення.

Хай Вас любов людей зігріє
В скрутну хвилину, сумну днину,
Хай будуть поруч Вас, як і нині,
Ті, хто підтримав Вас, хто завжди зрозуміє.

31.07.2018 р.
© Конюхова Марина
(Стихи на украинском языке)


Рецензии