Иркъв алеф

Вун зе гумурдин накиш,
Зе иркъв ли вас и ачмиш.
Ассар адай шун вахтар,
Хе кюйин хунда бахтар.

Иркурал хиял алди,
Жанарил гамар алди.
Вун адай зун хьун назук,
Е канеф аке язукъ.

Хе мурадар угуне,
Ве иркъв девлетик шуне.
Дардари жан фацуна,
Гумурар хе пуч хуне.

Ахун андай улериъ,
Аман андай жанариъ.
Ве кюсикъ зе ул къаеф,
Са вал эхи иркъв алеф.


Рецензии