Вересневе небо

Чорнильно-чорне вересневе небо,
Дерева шепчуться гучніше восени.
Мені крім тебе нічогісінько не треба.
Ти проникаєш навіть мої сни.

Твій запах стиглих груш і карамелі.
І терпкий присмак диму і дощу,
Твоїх цілунків,кольору пастелі,
І шепіт:"Я тебе не відпущу!"

Не відпускай коханий,будь зі мною вічно,
Нехай між нами лиш любов встає!
Нам вересневе небо щастям прокурличе:
Що ти моє,а я навік твоє!

Надія Сонцева 09.10.18


Рецензии