Жырлап карагыз

Козен кызыл булып пешэ
милэше белэн балан
Мэхэббэтнен татын кебек
эче булсада кабам.

кушымта:
Кызыл,кызыл тэлгэшлэре
кызарган татлы балан.
Милэшлэр башын иялэр
Монсу уйларга калам
 2 тапкыр.

Калкый аларны жиллэре
Карлы янгырлар бэрэ.
Бэ-ге-рем искэ тошкэндэ
уйлы козлэргэ керэм.

кушымта шул ук

Инде куптэн кипте яшлэр
сояркэемне кузлэп.
Инде тагын житте козлэр
кунел кылларын койлэп

кушымта шул ук

Тэбигэтнен кирелеге
Елга бер килэ икэн.
Мине сагынып искэ тошер.
Йорэген типсэ иркэм.

кушымта шул ук


Рецензии