Life is art
Life is hard
Life’s not healthy
Life is art
Life is trigger
To be brave
Once you’re down there
You should rave
Life is nothing
But a quest
Do you feel it
Down your chest?
Life is bigger
Than just be
Life is art
Of how to grieve.
Свидетельство о публикации №118100807343