З Днем Вчителя
Ви Микола;вна для нас!
Для наших дiток друга мама!
Ви ;х вели у перший клас!
Вони Вас люблять, поважають!
Вже третiй рiк до Вас бiжать.
I в голови знання збирають,
Що би матусь сво;х навчать!
Тепер ми з ними все згадаэм...
Всi приклади, як рахувать.
Переказ часу вимагаэ...
Та головне...Не засинать!)
Та вже серйозно...Вам подяка!
Ви гарний вчитель! Так тримать!
Бо вчителi бувають всякi...
Нам пощастило Вас спiймать!
Натхнення Вам! В душi терпiння!
Хай щастя Вас здiймаэ у життi!
Дитячого Вам розумiння!
Досягнень у сво;й метi!
5.10.2018
Свидетельство о публикации №118100508997