Я Бачу Правду

То що ви там говорите брехнею?
Я бачу правду!Що блищить в очах…
Я впевнений що ви блейфуєте
хоча у покер,николи я не грав.

Не треба мати вищої освіти,
щоб зрозуміти краплі поту на чолі.
Ви обіцяєте народу що полібшае
а з пащі вашої лайном собачим тхне.

Тримайтесь браття,ми за Україну!
Немов прохаючи ще трішки потерпіть.
Ах!…Як-же важко вам народу вірити
коли при владі зек або бандит.

Патріотизм…Яке потужне слово!
Цим дійством можна пхати на війну.
Шановний пане,що ви там говорите?
Ви сину квіти клали у труну!?

То що сказати?Бачу нема сенсу.
Ви Української не знали з пелюшок,
але ви брешите,так охайно брешите
що ми готові на останній марш кидок.

Але шановний!Дайте слово люду!
Який тримае гнів в своїх серцях.
Якщо він вирвеця,а так і буде!!!
Хабар вас не врятує и суддя.

       Александр Кармышев
             2018
          


Рецензии