Только на армянском... Битва мертвыех и живых...

Только для армян. Перевода не будет...Кан мардик воронк мерацен, байц шаржвумен. хосумен...инч карохэ асел мерац, байц чтахвац мардн...дранц петкэ штап арандзацнел ворпес варак...Адпеси варакн шат тарацвацэ, петутюнн чуни айн тарберакн  вор мерац мардун...дук паткерацнумек инчэ апрум Най мардн, Найоц ашхарн, Католикосел чунек, наэл мегац мардэ, иск петутюнн оренкэ пнтрум,ев мерац чтахвац мард Ненц айд оренков болорин цацрацнумэ. Инч карохем анел ес, еб мерацн дирк уни, датахазн, датаворн, востикан ирен пашпанумен. Айс болорн стипумен мардкац  миайн горал - Азат! Анках! Найастан!  Им барекам, мерац мардн воч сер, вочми такутюн чуни, дук Наскацек, ев паНанджек  вор петутюнн мерацнериц мез тарберен. Инчу мерац мардун Католикосн чи огнум вор арднана...Ахпер, - Фруз Мкрчянн, эс урем ынкел ев жаманакем корцнум. Им бизнесн карчелен мерацнерн, байц Нуйс унем вор кга айн орн ерб Азат! Анках! Найастанн капри ир кянков, ев им тарапанкнерн артар клинен...


Рецензии