Моей Украине
Моїй Україні.
Джерела лісові, гучні пісні,
Поля, озера, та політ лелеки,
Чи можуть не любитися мені,
І велич синіх гір, і цвіт смереки?
Скрізь мова ллється, як дощі рясні,
Струмочка дзвін, розгул морської хвилі,
Всі барви трав, неначе уві сні,
Дівчат найвродливішіх очі милі.
Приспів.
Вона для нас і доля, і життя,
Бо кожен в ній знайде свою стежину,
Аж до нестями, аж до забуття,
Любіть та бережіть свою країну!
Аж до нестями, аж до забуття,
Любіть та бережіть свою країну!
Милішої не знаю я землі,
Вона родюча, щедра - геть усюди,
У місті, та у кожному селі,
Найбільша наша гордість - добрі люди.
Чимало є талантів серед нас,
Ми маємо для щастя все, що треба,
Я знаю, що невдовзі прийде час,
Багатства, слави, та блакиті неба.
Приспів.
Колись я розчинюсь у цій землі,
Але любов до неї не покину,
Прощебечу птахами на гіллі:
Любіть та бережіть свою країну!
Прощебечу птахами на гіллі,
Любіть нащадки, рідну Україну!
Свидетельство о публикации №118100404356