Памятник
Пам'ять, пам’ятник, повага
Живих й прийдешніх поколінь
За добрі справи чи звитягу -
Хай світить всім у далечінь.
Хто щедрий був на почуття,
Добро, любов, самопожертву
Та шанував чуже життя -
Не може просто так померти.
Відхід у вічність у серцях
Сотень і тисяч відгукнеться
В словах любові і в сльозах,
Благодаттю божою озветься.
Вона любила і була любима,
В земнім житті щасливою була,
Чарівна, мила, добра і красива
На радість рідним діяла й жила.
Любима дівчина, дружина
В мамі й бабусі розцвіла,
Кохана, господиня, берегиня,
Джерельце злагоди й тепла.
Хай усе збудеться в нащадках,
Що свято й чисто берегла,
Живуть всі в щасті і достатку,
Твої примножують діла.
Світлий образ, в вічний світ
На крилах Божого веління
Неси покійним наш привіт,
Живим - здоров’я і терпіння.
Земля пухом, Царство Небесне
І душі з Богом - в далечінь.
Світлий образ твій не щезне,
До віку буде жити в нас. Амінь.
Свидетельство о публикации №118100404116