Мэхэббэтне саклагыз
Коенечкэ микэн бу сою?!
Бэхеткэ тузеп булырмы-
Йорэгем тулы кою.
Мон-зар тулы кунелкэем
Тузэр эле шатлыкка.
Шушы улгэн кунел белэн
Тартылам мин сафлыкка.
Рэнжетмэгез ялгызларны,
Тимэгез ятимнэргэ.
Сою белэн яши алар,
Ышанса сойгэннэргэ.
Алдамагыз ярларны сез,
Ышанычын аклагыз.
Озелеп сойгэн ярлар белэн
Мэхэббэтне саклагыз.
Свидетельство о публикации №118100307275