Тебе внутр нап юсь...

*   *   *



Тебе внутрі нап’юсь
я танцюю
я танцюю
і танцюю
це зовнішньо я на басах
          молюсь



а якби спали де
небес друзяки –
то витріщаються
то витріщаються
і в серці дякують
то внутрішньо
             подякують
і хаті й журавлю...


чи геніально я
Тебе люблю?

03.10.2018


Рецензии