На Iсаii 53 12

Мій Отче, зарахована була я до злочинців,
Та ввесь мій гріх поніс Ісус Христос,
Своєю кров'ю Він мене очистив,
Бо був помер й на третій день воскрес.

Тож вмерла для гріха я - я невинна,
Свята і праведна у Господі моїм.
Хвала Христу хай лине беззупинно!
Його я славлю й хочу жити Ним!


Рецензии