Як ас-п лот не асов...

*   *   *

            «Благодать нового рівня
            показує й навчає новому».
                І.Ш.

Як ас-пілот не асові:
— Я літаю на ось цім рівні, ти — на своєму.
Коли тобі розповідатиму — те не зрозумієш.
А не-пілоти крутять різні ящики,
і в них отвори уявлень — і не співпадають…


І от Слово створило мені серце! —
   з любові художнє слово!
       І у всіх є мова!
      в Духові світу мова!
   іншим Вавилонська башта —
                бамц! —
і в розбитості духа порозумійтеся…

   і я у світлі Твойого Серця…

30.09.2018


Рецензии