Яскрави враження

В моему сэрци в памьяти моий
Стэпи, ланы та били росы
Колышэ травы витэр суховий
Калыну в лузи, сина покосы.

А на зори знов косари,
В лугах бэзмэжных травы высоки
У литню спэку о ций пори
Озэра там таки холодни и глыбоки.

Биля озэр гуртуются дивчата, юнакы
Та ловлять рыбу в озэри смилыви парубки
Турбуются про молодь матуси та батькы
Над вогныщэм жартують и скачуть залюбкы.

Воны збирають сино у высохшых лугах
Залышаться назавжды у памьяти ци дни
Коротки литни ночи в лывадах и гаях
Закохани щаслыви и зовсим молоди.

               Мунческу Мария
                2018 г. июль 2


Рецензии