Писня жайворонка

В ночи, колы нэ сплю, я мрию
Можлыво збудэтся колысь
Завдякы мриям пэстую надию
Шляхом украинскым пройтысь.

Дэ шумлть вэрбы та тополи
Протоптани стэжкы мыжа
Гарячий витэр дмэ у поли
Поспило жыто вжэ жныва.

Там жайворонка звинку писню
Я буду слухать у полях
И в голос засмиюсь и крыкну
Вид щастья слёзы на очах.

Дийсно.Чы сплю.Чы тут литаю
Моя зэмля мий ридный край,
Пробач за всэ тэбэ прохаю
Моя ты маты и мий рай.

       Июнь,10, 2018
                Мунческу Мария


Рецензии