Урокы и надии
А молодисть мрию кохала.
Хиба повынна, що бажала
Мьягко стэлыла та нэ здийсныла.
Очи дивочи плаклы в ночи
О, як же тяжко нэ досягты
А горэ в тим, що сыни очи
Нихто нэсможэ тут допомогты.
Свидомо, юнисть нэ бэзпэчна
Надию пэстуе що всэ гаразд
Идэ навпрямкы до виры звычна
Бэз сумниву и нэ одминно будэ лад.
Що трапылось нэ розумию
Дийсно навчатысь я нэзможу
Слезамы горю нэ здолаю
Тут и маты божа нэ поможэ.
На долю скаржытысь вэлыкый грих
И знову я в майбутьне заглядаю.
Видкрыю двэри, стану на порив-
Широкий свит вид краю и до краю.
Июнь 15, 2018 рик
Мунческу Мария
Свидетельство о публикации №118093007256