Новорични прывитання

Щырэ слово як воно потрибно.
В дни святкови и в часы журбы.
Проминь сонячный торкнувся нижно
Хай счастыть сиогодни и завжды.
 
З Новым Роком щыро вас витаю.
Мицного здоровья зычу вам, добра.
Довгых рокив, счастья всим бажаю,
Мыру в душах ваших и тэпла!

Щоб збувалысь мрии и надии
Щырэ слово проростэ зэрном.
Прагнэння вси ваши и подии
Квиткою я справою засвитять маячком.

А в житти на всэ господня воля
Бэрэжить що маетэ, любить.
В кожного своя дорога, доля.
В добрый час! Що любытэ, скажить.

         2018 январь 13
                Мунческу Мария 


Рецензии