ця дорога до себе...

*   *   *

       «Пізнайте істину – і вона вас зробить вільними».
                Христос

ця дорога  –  до себе
від пут уявлень
до гурту вільних козаків
хто сходитиме з неї
ще й питатиме: хіба не ця дорога
небезпечна
тоталітаризму?

Але як не в Бозі,
не сходитиму
і не питатиму хоч при дорозі
чи не згинуть скоробагатьки
чи не пуститесь в танок на їх тризні?

Сказано  -  «Спасися сам
і тисячі спасуться біля тебе.»
Світ затрясся б
і світ 
страсся б
міліони приходили б
прикладали б лінійку
до серця –
наскільки я спасся…

бо холод сердець  –  що дає душам?
можливо  -  термоядерну зиму
відштовхнутись змушу?

30.09.2018


Рецензии