Святкую щастя
Але їх лет вже не ляка.
Цей час насичений піснями
І доля світла, і дзвінка.
Бо є кохання. Воно квітне
Та з часом сяє яскравіш.
Його потік нестримний,світлий
Він все ладнає – світ добріш.
Цвіте життя моє буденне…
Святкую щастя сміливіш:
Бо ти джерельце сокровенне,
Моя мелодія дзвінкіш,
Мій оберіг,моя наснага,
Моя любове осяйна,
Моя фантазія, відвага
І світла муза запальна.
Свидетельство о публикации №118092809024
Здравствуй, Верочка!
Нина Уральская 29.09.2018 08:06 Заявить о нарушении
Вера Бондаренко-Михайлова 29.09.2018 09:24 Заявить о нарушении