Imbatrineste mama

    28.09.2018 год.
     НОВОСИБИРСК
       (Mold.)
Iarasi vine toamna,
Ploaia intru-na toarna,

Cerul e innourat...
Anii trec de-avalma,

Imbartaneste mama...
Si tot mai des ne-asteapta-n prag.

Priveste in departare,
Oare nu se vede oare

Vre-un fecor venind pe drum...
Tristetea o doboara,lacrima-i amara,
Puisorii mamei pui.

Inima plapanda mama esti,
Cu suflet bland,o zana din povesti,

C-a tine, mama-n lume nu gasesti...
Iti cer mama ertare si-ti spun ca te iubesc.


Рецензии