Небокраю, небокраю..
Небокраю, небокраю,
Щоб мені побути в раю
На секунду, на хвилинку,
На годину, на краплинку
Дай пожити в царстві світла
Щоб душа за мить розквітла
Небокраю, небокраю,
Від Христа чомусь тікаю
Як би бути оленятком
І Христовим янголятком
Небокраю, небокраю,
Що сьогодні я бажаю?
270918
Свидетельство о публикации №118092709127
Алевтина Ремаркина 21.05.2023 20:32 Заявить о нарушении