Б1ль

Крає серденько біль,
Що виснажує душу.
Ми стобою чужі,
Але жити я мушу.

Що робити мені,
Якщо я не до двору?
Давлять думки сумні:
Я для тебе - потвора.

Скільки років удвох,
Та кохання не знаю.
Де та, в біса, любов,
Що навіки, без краю?!

Ми с тобою чужі,
Але жити я мушу,
Крає серденько біль,
Що виснажує душу.


Рецензии