Икоснус 8

ИКОСНУС 8


odadidena olo la monat
kisterkas kisterkas li kiterop
oks midarask yayanateria
stolmontra ni torait i vonda
vo nla mods and bars badrs aqu

stu li aaaki kiit jjstk
moatan moanta moanat okarsk
okasrs ki tyu hhust p jsgf
cnokistya yatreska yatersika
vo nla mods and bars badrs aqu

vo nla mods and bars badrs aqu
vo nla mods and bars badrs aqu
odadidena olo la monat
odadidena olo la monat

07.08.18


Рецензии