Книга любовi

Хто пише книгу любові,
Хто запалює почуття.
Два серця б"ються на волі,
Їм нема назад вороття.

Приспів:
Невпинно пишуться глави,
Там безліч є сторінок.
Нема там фальші і правил,
Лиш стільки спільних думок.
І мрії там кольорові,
В них глибина без прикрас.
Всі відчуття там цукрові,
Не треба їм зайвих фраз.

Між нами щось таке дивне,
Все минуле до забуття.
Невидне вмить очевидне,
І всміхається їм життя.

Вона і він – двоє під зірками,
Вона і він створені небесами.


Рецензии