Колишнiх украiнок не бувае..
Колишніх українок не буває
Якщо в Росії дівчина живе
В російській мові щастя вже немає
Вона співає нам щось вікове
Про соняшники, небо і зозулю
Про хлопця, що поїхав назавжди
І може десь його убила куля
Підступності безглуздої вражди
Коли вона кордон перетинає
Російську мову відключає вмить
Які такі стосунки? Вже немає
Побач, як український гай шумить
От дякую уклiнно, Катерино,
Строката вишиванка - краєвид
Подобається дуже Україна
Мені; і йдуть думки про суїцид
Вона сказала: я - не росіянка
Нагадувала щось про козаків
Красуня, випий краще валер'янки,
І остуди свій чарівливий гнiв
Нехай тонкоголоса українка
Співає знов про вечір і про сум
І ще про те, щоб не було сторінки
Страждань, скорбот і божевільних дум..
250918
Свидетельство о публикации №118092509589