Илгьамдин булах

Илгьамдин булах ава,
Дустарин дамах ава.
Къастар ава чахъ кхьидай,
Сад-муькуьдахъ луькlуьдай.

Садни авач тахайди,
Абур вичел тахьайди.
Мачхул я чун зегьметдал,
Вирида чаз гьуьрметда.

Къелем хьурай гъиле чин,
Ашкъи хьурай виле чин.
Чина аваз берекат,
Кlвалахдани гьерекат.

Якъутдин чун къашар я,
Физвайбур лап яшар я.
Уьмуьрзава виринра,
Гьалтда дустар кхьинра.


Рецензии