Вучиз икьван туькьуьл я вун

Вучиз икьван туькьуьл я рик1,
Ваз гаф лугьуз жезмач завай.
Вучиз хъелна жезва, лагь ик1,
Хквезмачни хуш ваз закай?

Я тахьайт1а, вучиз а вун,
Сятралди рахазвач, лагь?
Вун аквар кьван, ат1узва ч1ун,
Зи рик1икай хабар туш лагь.

Югъди - йифди кхьизва на,
Пак гьиссер тир ашкъидикай,
Атирдин яд, гьикьван хъвана
Гила вучда а рик1икай?


Рецензии