Испахьи

Гадайн ул алеф вали,
Сусан иркъв алеф вали.
Алахдин амур хуна,
Чун сад-сайс кисмат хуни.

Сус гадайис аманат,
Килди дуйис саламат.
Мурадарин испахи,
Вун иркъвурас иштахи.

Дадаринф акъун гадат,
Ких сусас гаке чираг.
Алахтис акъас минат,
Гумур ирай жанат баг.

Дуях даггай улерис,
Улер ярхяй сад-сайис.
Чаб ягя мур хуб кисмат,
Кане иркаринф кимат.

Сус гадайис аманат,
Килди дуйис саламат.
Мурадарин испахи,
Вун иркурас иштахи.


Рецензии