Ти над майськими в тами

    Ти над майськими вітами


                Діві Богородиці присвячується


В серці райдуги сил
          і дзвоників
ніби Ти — нахилилась
           над вітами
Світло чисте
ранок просвітлений...
Ранок — як в літа оні.


Це ж тепер
          у чинах одинаково
до святого чи славного
                скону
умиваюсь над ранку раковиною
срібний хрестик дзвонить


2

Ранок промовля
що світ цей
в боржниках
проте чи люди —
звірі??
Слід щоб Бог поцілував
цього художника
струм в повітрі


3

Ще умиваюсь-вмиваюсь
над
ранку раковиною
срібний хрестик —
дзвонить...

06.05.2017, просвітлений ранок


Рецензии