Океан

                Живому Океану Богоматері
                з любов’ю присвячується


хай я хоч — б у д у
не знаю
музикою
ароматом... музикою...
ароматом
як гуцул
          в лісі скраю...
Ти — зі словом


хай передаватиму —
Твоє лице —
(не знаю:
що кажу? я плакатиму!) —
все одно:
більше — Тебе відчуватиму!..


о! почути б Твій голос!
бо хто я? —
Ти — живий Океан:
Голос...
Океану Богородиці...

23.08.2017


Рецензии