що птиц? каз...

*   *   *
що птиці?
   казка?
вже так, – підтвердження...
чи ще підказка?


а рішення завдань –
                розв’язувать
і розв’язки задач – розв’язка –
                повік розв’язувать!
а сказано
лише що сказано


минеш мигливе казино
і всеодно –
              у небо
й мов заступом обрізано
зірки і безконечне дно
а от – Богом
показано:
як все пов’язано


ковток в септембрії
вино
правота розв’язку
як серце в правоті –
            воно!!
а Мати Божа  – ліпша... як
                очам Руно!!

23.09.2018,
із причастя


Рецензии