А, може, так воно й було!

"Приiхала
давньоукраiнська
княгиня Ганна у
Францiю.
Дiстала шмат
сала,
та й каже
мiсцевому царьку:
-"Порiж"!
З тих пiр мiстечко
стало зватись-
Париж"

Гумор з Однокласникiв"


Густим все снiгом замело,
Мороз шкребе вiкно,як нiж,
А може,так воно й було:
Сказала Ганна та:"Порiж!"


Рецензии