Пришла осень

 
Да мысль
О бесконечности
Тебе не допустима
Живи тихонько
В Вечности
Пока имеешь
Силы
Смотри как
Осень зреет
К прощанью
Золотится
Ты очарован нею
Уже готов
Влюбится!

      23.09.18 г. Харьков 06.02


Рецензии