Хл б насущний

     Хліб насущний

Те що ти любиш —
   те і підмога
і приведе до
                Бога!
Вікно відчинене —
спів! над дахами
ранішню —
служиш з птахами...


Бог відведе й  дощ
і що говорити?
всю ніч любов —
хто міг би лити?


Все — як любов!
і сльоза
й допомога —
все з Джерела!
о любов!
хліб від Бога...
Я соловей, я б не міг не співати!
тільки що спів принесла
Благодатна!

23.03.2017


Рецензии