наш танець
ми танцюємо
нам грає джаз з тобою
і ця осінь
пора імпровізу і любові
на джазовій платформі
моя сукня наче в діамантах
я в твоїх руках така чутлива
і м"яка, як кашемір
у твоїх обіймах моє грайливе плаття блищить
переливаються барви
ми закохані в любов
Свидетельство о публикации №118091707757