Троха коломийок

Тече вода каламутна
Зупинилась на розпуттю
Маю я одну турботу
Так співати чи по нотах

Лежить та дорозі груша
Загубила її Таня
Плаче груша ой як плаче
А у Тані є ще м’ячик

Ой, учора на Подолі
Заглянув під сукню Олі
Не скажу, що там побачив
Бо воно у Олі скаче

З високого горба
Скотилася торба
А у торбі Міша з Аньов
Занімались малюванням

Сонце за вікном чи дощик
Я люблю твій, Ксеню, борщик
Ксюша ти мене послушай
Я люблю твої пампуші

Завтра я піду на паті
Запросила мене Катя
Будем з Катей патювати
Буду Катю цілувати

З вечора до рання
По місту гуля кохання
Люди тут живуть хороші
Наші люди люблять гроші


Рецензии