Бука-Бяка

Мы купили Буку, Бяку,
Бяка схрямала бябяку,
Бука забралась в букин
Посреди больших картин.

Всех обратно в магазин!

Стали плакать Бука, Бяка:
- Бу-бу-бу, бя-бя, бябяка!
Посадили с чепухой,
Понесли опять домой.


Рецензии