Хижий Погляд

Біля бару нудьгую и пью,
Посміхаюсь якійсь незнайомці.
Хижий погляд з цілунком ловлю,
Від чарівної жінки навпроти.

Полонила на-віки мене,
Я шалію від палкої вроди.
Аж до-сорому…Хочу тебе!
Закохати в малинівім морі.

Ти від мене так близько,
Схоплю!
Вперше бачу таку я красуню.
Полуничний у тебе парфюм,
З ніг збиваешь у сенсі прямому.

На лопатки,як кішка в стрибку,
Вимагаеш моєї розпустити,
Твої очі на захід пливуть,
Їх закочуешь з криком…
О Боже!

Небезпечна спокуса,як хміль.
У полоні з тобою в полоні.
Я цілунками пестю тебе,
Ти знаходиш мої ерозони.

     Александр Кармышев
           08.09.2018


Рецензии