Ey sevgili canan, yene qelib deli tebim...

Ey sevgili canan,yene qelib deli tebim,
seher acilir,hesretinle xumardi qelbim.
Sene aiddi butun weyriyatim,her setrim,
ruhumun yarisi,sevdiyim sevgili cananim...

Axir nefesime qeder,seninem sevdiyim yarim,
Sene emanet butun sevdiklerim,uca Allahim.
Yaratdigini sevmekle,Yaradan,kecdi heyatim,
eyle ele kecsin sevdiyimle,ebediyatim axiretim...


Рецензии