don t close your eyes

Полагаясь — на Других, Располагайте — Себя в Безопасности...
Не закрывайте Глаз, Не — потом, Не — сейчас

................... relying on others,
................... have yourself in safety,
................... don't close your eyes,
................... not then, not now, not later...

© Olga Karpilova  «don't close your eyes...»


Рецензии