Сърцето-пише ти на теб писмо сега

Сърцето-пише ти на теб писмо сега,
Не разум. Но може би мъничко тъга
Преследва ме по тъмните улици на Прага.
Не разделената любов боли,
Щипе, като лекарство на кървяща рана…

9.09.2018


Рецензии